Category: Recensioner

”Tack för att ni fanns där!””Det var en märklig känsla att se några av sina barndoms film- och TV-skådespelare som vuxna. I mitt minne är de ju fortfarande de barn de var när de spelade Pippi, Pojken med guldbyxorna, Fideli…”

Så inleder bloggaren ”Tofflan” sin recension av filmen Liten & Berömd, på bloggen Tofflan – En tragisk komedi. Det är alltid uppskattat när någon lämnar feedback på våra produktioner, och vi vill gärna att fler tittare delar med sig av tankar och kommentarer om filmen. Ni kan lämna kommentarer direkt här i bloggen eller under trailern på hemsidan.

Bloggaren ”Tofflan” ger filmen högsta betyg och avslutar med en fin hälsning till de medverkande skådespelarna;

”TACK till er för att ni förgyllde min barndom!”
”TACK för att ni fanns där!”

 

Läs hela recensionen på: https://tofflan.wordpress.com/2014/09/19/liten-beromd/

 • Ulf

  Stort tack för den fina dokumentären Michaela och Rex! Ni är så duktiga på att locka fram intressanta anekdoter från de ni intervjuar och det var ett väldigt fint avvägt program med just den rätta tonen och ett angenämt bildspel utan massa tvära kast med kameran. Ni lyckades få fram essensen utan att förta er och man märker att skådespelarna trivs med era frågor. Ser fram emot nästa dokumentär! Stort grattis, Ulf

 • Tack för att jag blir citerad och länkad! | Tofflan - en tragisk komedi

  […] På filmens webbplats har filmmakarna bland annat samlat på kommentarer och recensioner av filmen. En av recensionerna som nämns är min. Jag till och med citeras och länkas. Riktigt […]

 • Tofflan

  Se där, se där! Ni hade redan länkat till mitt inläg- 🙂

  Det är fortfarande jag som ska tacka för en bra film och för skådespelarna som förgyllde min barndom på riktigt!

  Allra närmast stod jag nog Inger Nilsson. Dels är vi östgötar båda två och dels jobbade min pappa senare med Ingers bror. Det var inte så uppskattat när någon sa till denne: ”Hej herr Nilsson!”… Det måste ha varit otroligt tufft för hela familjen att ha folk inklampandes i hemmet, till och med.

  Jag tycker att det är tråkigt att Inger senare har haft så svårt att få roller, för hon är en mycket duktig skådespelare.

  Och du Michaela – jag hoppas att du fortsätter göra bra och viktiga filmer! 🙂

Skriv en kommentar


Välkommen att dela dina tankar och kommentarer om filmen!